Guudi

Guudi Oy:n kanssa luomamme Guudi-sovellus tarjoaa tilaajilleen monipuolisen valikoiman terveellisiä reseptejä, treenivideoita ja harjoituksia palautumiseen ja stressinhallintaan. Tämä kätevä sovellus on saatavilla Android Google Play- ja iOS App Store -kaupoista.

Kehitimme Guudin sisällönhallintajärjestelmän .NET-kehitysympäristöllä, ja itse sovelluksen loimme Googlen kehittämällä, avoimen lähdekoodin Flutter-ohjelmistokehyksellä. Maksujen hallintaan käytimme Paytrail- ja RevenueCat-rajapintoja, jotka varmistavat helpon ja turvallisen maksamisen kaikille käyttäjille.

Avoimen lähdekoodin WordPress-verkkosivualustalle luodulla guudi.fi-sivustolla voit tutustua sovelluksen sisältöihin ja löytää innostusta terveellisempään elämään. Olemme varmoja, että Guudi inspiroi sinua saavuttamaan terveys- ja hyvinvointitavoitteesi.

”Moodsin tiimi on asiantunteva, innovatiivinen ja aina tavoitettavissa.

”Tilasin Moodsilta uudenlaisen hyvinvointisovelluksen koodaustyön ja visuaalisen ilmeen. Lisäksi Moods toteutti Guudi-sovelluksen brändäyksen sekä tuotti materiaalia markkinointiviestintää varten. Koko projektin ajan yhteistyö sujui loistavasti. Moodsin tiimi on asiantunteva, innovatiivinen ja aina tavoitettavissa. Pitkän projektin aikana lähes viikottaiset palaverit pitivät kaikki projektissa mukana olleet ihmiset tilanteen tasalla. Myös uusille ideoille ja ajatuksille oli aina tilaa. Lämmin suositus!

Hanna Viljanmaa
Guudi Oy
toimitusjohtaja

Guudi.fi - työpöytänäkymä
Guudi.fi - mobiili