Valta­kunnallinen koulu- ja päiväkoti­ruokasovellus

Mape-sovellus on nyt saatavilla maksutta Google Play -kaupasta sekä App Storesta! Mape-sovelluksen kokonaisvaltainen tekninen kehitystyö välipalakorttitoimintoineen ja taustajärjestelmineen on rakennettu meillä Moodsissa. Teemme markkinointiviestinnän asiantuntijuuden rinnalla ohjelmistokehitystä ja brändättyjä digitaalisia ratkaisuja.

Mape-sovellus on tarkoitettu lapsille, heidän vanhemmilleen sekä koulujen ja päiväkotien henkilökunnalle. Lisäksi kouluruoan tuottajat pystyvät viestimään sovelluksen kautta koteihin ajankohtaisia uutisia omasta toiminnastaan. Sovelluksen avulla pystyy helposti tarkistamaan oman koulun tai päiväkodin ruokalistat, allergeenit, ainesosat ja ravitsemustiedot reaaliaikaisesti. Koulu- ja päiväruokalistat haetaan Moodsin kehittämän rajapintaintegraation kautta reaaliaikaisesti toiminnanohjausjärjestelmistä (CGI Aromi ja Jamix). Sovelluksen kautta pystyy antamaan helposti ja nopeasti palautetta, lukemaan kiinnostavia sisältöjä kouluruoasta ja ravitsemuksesta sekä osallistumaan kilpailuihin, joista voi voittaa huippupalkintoja.

Tavoitteena oli rakentaa reaaliajassa toimiva, teknisesti selkeä, helppokäyttöinen ja toimintavarma ratkaisu kommunikointiin sekä välipalojen ostamiseen. Tämä kaikki onnistuu vaivatta Mape-sovelluksella! Mapen otti ensimmäisenä käyttöönsä Kaarea, joten se on tällä hetkellä käytössä kymmenissä kunnissa Turun alueella. Teknisesti sovellus on suunniteltu siten, että se on helposti laajennettavissa valtakunnallisesti eri alueiden tarpeisiin. Innostunut kiitos Moodsin asiantunteville ohjelmistokehittäjille ja iso kiitos toimeksiannosta ja antoisasta yhteistyöstä Foody Allenille!

Mape - Google Play
Mape - Google Play
Mape - Google Play
Mape - Google Play