Toshiba

Toshiba tarjoaa asunnon lämmitykseen ja viilennykseen monipuolisen valikoiman teknisesti edistyksellisiä ilmalämpöpumppuja ja ilma-vesilämpöpumppuja. Ammattitaitoiset Toshiba-jälleenmyyjät ja valtuutetut Toshiba-huoltoliikkeet palvelevat asiantuntevasti ja luotettavasti kaikkialla Suomessa.

Vahvistaessamme brändiä pidämme huolta sen ilmeestä ja esiintymisestä niin kuluttajille kuin jälleenmyyjille. Lisäksi suunnittelemme, konseptoimme ja tuotamme kaikki tuotelanseeraukset. Täysin hakukoneoptimoitu toshibasuomi.fi-sivusto päivittyy usein uutuuksilla ja kampanjoilla. Tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa tuottaa liiketoimintaa tehostavia toimenpiteitä myös konepellin alle.

Toshibasuomi verkkosivusto 2023
Toshibasuomi verkkosivusto 2023

”Moodsin kanssa toimiminen on luontevaa

Olemme tehneet yhteistyötä Moodsin kanssa vuodesta 2013, ja jo heti alussa olimme samalla sivulla niin visuaalisen näkemyksen kuin muun tekemisen kanssa.
Tapaamme moodsilaisten kanssa säännöllisesti isojen linjausten ja kampanjalähtöjen puitteissa ja saan aina hyvältä näyttävän, toimivan ehdotuksen vastabriefinä. Markkinointiviestinnän tarpeita ilmaantuu aina myös pitkin matkaa, ja ne on helppo heittää tiimille sähköpostitse.

Oma aikani on kortilla, joten mainostoimistolla pitää olla hyvä ja kokonaisvaltainen ote brändistämme. Niin kuin nyt on.

Tuomas Talvo
General Manager Toshiba HVAC
Finland & Baltic

 

Tuomas Talvo

 

Toshiba Haori

 

Toshiba kannet

 

Toshiba Polar Black