Moodsin laadukkaalla ohjelmistokehityksellä tuotetaan verkkopalveluita, mobiilisovelluksia ja muita ohjelmistoja, joilla tuetaan yritysten liiketoimintaa ja turvataan niiden kilpailuetuja. Asiakaskohtaisesti räätälöidyt järjestelmät vastaavat erilaisiin tarpeisiin, kuten työn tehokkaaseen ohjeistamiseen, myyntiä edistävään tuotekoulutukseen tai erilaisten prosessien vuorovaikutteiseen läpiviemiseen.

Muodostamme asiakkaan tarpeista sekä pohdinnoista näkemyksen ja autamme valitsemaan oikeat ratkaisut. Räätälöitävät järjestelmät voivat myös olla järjestelmäintegraatioita, kosketusnäyttösovelluksia tai mobiiliapplikaatioita – ja kaikkea niiden väliltä.

Vahvuuksiamme ammattitaitoisten ohjelmistokehittäjien tuottaman laadukkaan koodin lisäksi ovat matala organisaatio ja tehokas töiden resurssointi. Viemme ohjelmistokehitysprojektit maaliin aikataulussa ja pysymme budjetissa.

Seuraavassa muutamia digitaalisia tuotteita. Tuleeko mieleen jotain sellaista, jota ei vielä ole edes olemassa? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Työnäytteitä räätälöidyistä järjestelmistä

Digitaalinen omavalvonta / poikkeavat tilanteet

Digitaalinen omavalvonta / poikkeavat tilanteet

Toteutimme asiakkaallemme digitaalisen omavalvontaprosessin madaltamaan kynnystä huomioiden tekemiseen sekä saattamaan valvontaprosessit päätökseen. Ilmoitus voi olla tieto virheestä tai puutteesta, mutta se voi olla myös vinkki tai idea.

Koska osa organisaation ihmisistä työskentelee ajoittain paikassa, jossa nettiä ei ole saatavilla, heitä palvelemaan kehitimme mobiilisovelluksen. Työntekijä pystyy tuottamaan valvontailmoituksen milloin ja missä vain, ja sovellus lähettää ilmoituksen eteenpäin saatuaan yhteyden nettiin.

Lomaketietojen pohjalta digitaalinen omavalvontajärjestelmä ohjaa lomakkeen oikealle vastaanottajalle organisaatiossa. Vastaanottajan tulee kirjata korjaavat toimenpiteet tai ehdotukset järjestelmään tietyn aikaikkunan sisällä. Prosessi tulee saattaa konkreettisesti loppuun asti ja toteutuksesta tulee tehdä merkintä järjestelmään. Mikäli aikataulut venähtävät järjestelmä lähettää muistutusviestejä ja hälyttää keskeneräisestä prosessista.

Vuorovaikutteinen oppimisalusta Taitaen

Vuorovaikutteinen oppimisalusta Taitaen

Vuorovaikutteinen Taitaen-oppimisalusta kouluttaa, perehdyttää ja motivoi yrityksen henkilöstöä, myyjiä ja jälleenmyyjiä. Avoin tiedonjakaminen samansisältöisillä viesteillä vahvistaa hyvää toimintakulttuuria. Oppimisalusta soveltuu myös erilaisten kyselyiden järjestämiseen tai esimerkiksi mielipiteiden kartoittamiseen.

Olipa kyseessä työturvallisuuskoulutus, työhön perehdytys, myynti- tai tuotekoulutus tai vaikkapa strategian jalkautus, kaikki onnistuu!

Koulutuksen voi suorittaa missä ja milloin vain, millä päätelaitteella tahansa. Oppimisalusta Taitaen soveltuu kielisovelluksina erinomaisesti myös monikulttuuriseen ympäristöön.

Vuorovaikutteisen oppimisalustan avulla yksilö oppii ymmärtämään hänen omaa osuuttaan yrityksen toiminnassa. Motivoitunut ja sitoutunut yhteisö vahvistaa yrityksen kilpailukykyä.

Digitaalinen asukaskansio

Digitaalinen asukaskansio

Digitaalinen asukaskansio tarjoaa rakennuttajalle helppokäyttöisen järjestelmän taloyhtiöiden asuntojen ja niiden käyttöohjeiden hallinnointiin. Asukaskansio on tarkoitettu ensisijaisesti rakennuttajalle, jota laki velvoittaa koostamaan rakennuskohdetta koskevat kirjalliset käyttö- ja huolto-ohjeet.

Järjestelmä tarjoaa helpon ja vaivattoman käyttöliittymän lukemattomien käyttöohjeiden hallinnointiin ja niiden linkittämiseen taloyhtiön asuntoihin. Asukaskansiota voivat hyödyntää myös rakennuttajan rakennuttamien talojen asukkaat. Asukaskansiosta löytyy kunkin huoneiston materiaalivalinnat, koneet sekä niihin liittyvät käyttöohjeet.

Järjestelmää on mahdollista räätälöidä hyvin laajalla skaalalla.

Verkkoalusta sisäiseen muutosviestintään

Verkkoalusta sisäiseen muutosviestintään

Muutos aiheuttaa organisaatiossa usein vastarintaa. Muutosta ei ehkä haluta sisäistää ja sen seurauksena annettu informaatio saattaa mennä henkilöstöltä ohi.

Ideoimme ja tuotimme asiakasorganisaation intranetiin sisäverkossa toimivan verkkoalustan. Digitaalisen ratkaisun tärkeimpinä tavoitteina oli saada ihmiset haluamaan muutosta sekä saada ihmiset osallistumaan muutokseen.

Alustalla toimivalla sivustolla kaikilla on yhtäläiset mahdollisuudet kommentoida, kehittää, ideoida ja vinkata hankkeen ajankohtaisia aiheita. Osallistuminen on mahdollista käyttäjän sijainnin ja päätelaitteen mukaisesti – vaikkapa kotisohvalta.

Käyttöliittymä suunniteltiin selkeäksi ja helpoksi käyttää. Alustan visuaalinen tunnelma viesti mutkatonta, modernia ja inspiroivaa ilmapiiriä.

Muutoshanke jatkuu, joten verkkoympäristö skaalautuu koko hankkeen aikaikkunan mukaiseksi ideointi- ja työpaja-alustaksi.