Mielentilana markkinointi.

Suunnittelemme ja toteutamme markkinointiviestintää mitä moninaisempien konseptien kokemuksella. Toimiva kokonaisuus ja onnistunut lopputulos koostuu monen asian summasta. Meillä on kyky nähdä markkinoinnin koko kuva ja rakentaa ratkaisut tavoitteita tukeviksi toimenpiteiksi. Aina strategiasta konseptin kautta kohderyhmiä puhutteleviin viesteihin ja kanavavalintoihin.

On meidän asiantuntemustamme, että annamme sinulle aikaa keskittyä omaan ydinosaamiseesi, kun me osaltamme koostamme tavoitteitasi palvelevan näkemyksen. Arvostamme haastamista sekä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa, emmekä kiinny liiaksi pelkästään omiin ideoihimme. Hyvät ideat kasvavat ja kukoistavat luottamuksessa.

Brändi ja markkinointiviestinnän strategia

Puhutteleeko brändisi kohderyhmää? Millä erotut kilpailijoista? Vahvan, menestyvän brändin taustalla on aina huolellinen strategia, suunnittelu ja brändikokemuksen ymmärrys kokonaisuutena. Brändin rakentaminen tai sen olemuksen kirkastaminen on prosessi, joka kannattaa ja palkitsee lopputuloksellaan.

Markkinointiviestinnän strategia antaa markkinoinnille suuntaviivat. Sen tehtävänä on tukea liiketoimintastrategiaa ja brändin päämäärää.

Viestintä ja sisällöntuotanto

Miten ja millä viestillä kohtaat kohderyhmäsi? Viestin pitää herättää tunne, joka saa aikaan toimintaa. Tarvitsetko viestintästrategian, kattavan sisältösuunnitelman, ohjausta ideointiin tai kanavakohtaisesti räätälöidyt sisällöt? Kaivamme sanomasi esiin ja herätämme viestisi eloon. Yhteistyöverkostoomme kuuluu erilaisia sanankäytön ammattilaisia, valo- ja videokuvaajia, kääntäjiä sekä muita alan toimijoita, joiden apuun voimme tarvittaessa luottaa.

Mainonta ja markkinointi

Mietitkö, miten tuot markkinoille uuden tuotteen? Tai miten kerrot halutulle kohderyhmälle yrityksesi palveluista? Moods on suunnitellut ja toteuttanut lukuisia tuotelanseerauksia ja mainoskampanjoita niin pk-yrityksille kuin suurille kansainvälisille toimijoillekin. Haluamme aina ymmärtää asiakkaan liiketoiminnan ja luoda sen pohjalta ratkaisun, joka palvelee tarpeitasi parhaiten. Toimivat kampanjakokonaisuudet sekä vankka graafinen osaaminen ovat vahvuuksiamme. Luova ratkaisu taipuu käsissämme mitattaviksi toimiksi eri kanaviin. Toimimme suvereenisti niin b-to-b- kuin kuluttajamarkkinoinnissakin.

Digitaaliset ratkaisut ja pelillistäminen

Toteutamme kokonaisvaltaisia ohjelmointiprojekteja. Muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä on jatkuva tarve erilaisille verkkoratkaisuille, jotka vaikuttavat usein myös suoraan yrityksen tuloksen tehostamiseen. Niiden avulla voidaan helpottaa esimerkiksi työntekijöiden arkea tai tehostaa myyntiä. Aina markkinoilta ei löydy omia tavoitteita palvelevia valmiita järjestelmiä. Me räätälöimme toiveitasi palvelevan digitaalisen ratkaisun. Olemme toteuttaneet mm. intraprojekteja ja sähköisen asukaskansion rakennuttajan tarpeisiin. Myynninedistämiseen olemme kehittäneet oman myyntialustan, joka mahdollistaa myyntien seurannan, analysoinnin sekä myyntitiimin palkitsemisen ja kouluttamisen.

Olemme myös pelillisten ratkaisujen asiantuntija. Pelilliset ratkaisumme herättävät tuotteesi tai palvelusi eloon. Pelillisin keinoin sitoutat asiakkaasi ja jätät käyttäjille vahvan muistijäljen. Pelilliset ratkaisut soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi tuotelanseeraukseen tai huomionherättäjäksi messukäytössä. Kerro meille digitaalinen tarpeesi, niin me toteutamme ne puolestasi.

,