Brändäys

Brändi on yritykselle arvokas pääoma, jonka identiteetin muodostamiseen, rakentamiseen ja vahvistamiseen olemme erikoistuneita. Toimeksianto voi olla täysin uuden synnyttäminen tai nykyisen kirkastaminen millä tahansa toimialalla.


Digitaaliset ratkaisut

Muuttuvassa digitaalisessa ympäristössä on jatkuva tarve erilaisille verkkoratkaisuille, jotka tukevat yrityksen tarpeita ja tavoitteita. Ohjelmisto- ja verkkoratkaisujen lisäksi toteutamme pelillisiä ratkaisuja, joilla kohdeyleisöjen sitouttaminen ja vahvan muistijäljen jättäminen on tehokasta.

Verkkosivut
Ohjelmistokehitys


Mainonta & markkinointi

Toimivat kampanjakokonaisuudet sekä vankka graafinen osaaminen ovat vahvuuksiamme ja samalla lempilapsiamme. Luovat ratkaisut taipuvat käsissämme mitattaviksi toimenpiteiksi eri kanaviin niin yritys- kuin kuluttajayleisöille.


Brändi- ja markkinointi­viestintä, sisällön­tuotanto

Kaivamme brändin sanoman esiin ja herätämme sen viestit eloon. Brändin johdonmukainen esiintyminen ja kommunikointi kaikilla alustoilla varmistetaan huolellisella markkinointiviestinnän strategialla, kattavalla sisältösuunnitelmalla ja sisältöjen kanavakohtaisilla räätälöinneillä.

HKScan Pontta porsaanlihalle

HKScan Pontta porsaanlihalle

Sisällöntuotanto B2B
Naantali nuorisotoimi/liikunta

Naantali nuorisotoimi/liikunta

Viestintäsuunnitelma