Digital & Intelligent Databutler

ALFRED Maritime GmbH on vuonna 2019 perustettu MEYER Groupin yritys, joka sijaitsee Hampurissa, Saksassa. Pieni ja pitkälle erikoistunut tiimi digitalisoi moderneja aluksia IoT:n ja AI:n avulla. Näin edistetään laivojen innovaatioita digitaalisesta näkökulmasta. ALFRED Maritime on mukana luomassa ympäristöystävällisempiä seuraavan sukupolven merialuksia.

ALFRED Maritime työpöytä
ALFRED Maritime mobiili

“Moodsin tiimin kanssa oli helppo työskennellä

“Päivitimme yrityksemme launch-sivut varsinaisiksi yrityssivustoksi yhteistyössä Moodsin kanssa. Moodsin tiimin kanssa oli helppo työskennellä ja jopa hankalampiin teknisiin kysymyksiin tuli selkeä vastaus – ja mikä tärkeintä – elegantti ja yksinkertainen ratkaisu! Vasteajat olivat myös erittäin lyhyitä, mikä mahdollisti ketterän sisällöntuoton. Sivustoa on myös erittäin helppo ylläpitää, eli sivuston mallipohjat on tehty mallikkaasti.”
-Jukka Ignatius, COO/Product Owner,
ALFRED Maritime GmbH

Suunnittelimme yrityksen verkkosivujen visuaalisen ilmeen ja käyttöliittymän palvelemaan paremmin yrityssivuja sekä luomaan paremman käyttäjäkokemuksen. Visuaalisessa ilmeessä halusimme tuoda esiin yrityksen edistyksellisyyden ja nykyaikaisuuden perinteisellä alalla. Samalla halusimme verkkosivujen olevan uskottavat yritykselle joka toimii korkean teknologian vesillä. Verkkosivut toteutettiin WordPressin sisällönhallintajärjestelmällä käyttäen FSE-metodia WordPressin ollessa jo ennestään tuttu tilaajalle.