Pontta porsaanlihalle -blogi HKFoods Food service

Vuoden 2019 tietämillä Food service -puolella havahduttiin siihen, että porsaanliha monipuolisena raaka-aineena oli jäänyt muiden lihojen, kuten naudanlihan ja broilerin, varjoon. Porsaanlihan huippusesonkeja ovat lähinnä kesä ja joulu. Tästä lähti ajatus ja tavoite nostaa porsaanliha esille monipuolisena vaihtoehtona ravintoloiden ruokalistoille läpi vuoden.

Tuotimme ruoka-alan ammattilaisille Pontta porsaanlihalle -teemaisen kampanjan, jossa sorkimme uskomuksia porsaanlihasta niin blogisisällöillä kuin ilmoituksilla ja esitteellä. Blogi toteutettiin moduulimaisesti, jolloin uusia sisältöjä on helppo lisätä kokonaisuuteen sopivaksi.

Blogisisällöt toteutettiin myös kuluttajapuolelle hk.fi.

Pontta porsaanlihalle